Kim Kolmorgen


Hvem er Jeg?

Billede af Kim i Festtøjet
Født december 1957 i Middelfart

Højde: 17,2 dm

Vægt: 0,1 t

Blodtryk: For højt

Ægtestand: Single

Børn: 1

Bosiddende i Frederiksværkområdet siden 1969, hvor jeg har hus og et antal cykler. Flyttede pr. 1/7-2006 til mit nuværende hus på 190 kvm fordelt på 2 plan. Bilen er betalt. Våbenskab, riffel og haglgevær forefindes, da jeg bestod jagtprøven d. 28. april 2003. Riffelprøven kom sikkert i hus d. 1. juni 2003, noget mod egen forventning, da jeg næsten ikke havde haft mulighed for at træne, og den træning jeg havde nået at gennemføre ikke var særligt overbevisende. Men en ekstra indskydning, og skift fra brug af rygsæk som støtte til brug af jagtstol på trefod, gjorde åbentbart den fornødne forandring, så det blev til seks træf ud af seks mulige. Så jeg var godt tilfreds, selvom der er plads til forbedring, da et par af træfferne lå noget spredt fra de øvrige. Men det er jo blot et spørgsmål om mere øvelse. Jeg var en ret god skytte i min soldatertid. Desværre lider jeg af en keratoconus som har udviklet sig siden da og har derfor ikke perfekt syn, heller ikke med linser/briller

Fritiden bruges i øvrigt gerne sammen med venner, hvis jeg da ikke bare hænger ud derhjemme, hvad jeg sagtens kan nyde. Badminton, cykling og en tur til Liseleje Strand, er yndede beskæftigelser. Guitaren hives på utallige opfordringer frem til fest, men selvfølgelig først når vi har fået så meget inden for vesten, at ingen tilsyneladende noterer mit yderst begrænsede talent, eller også bærer de bare over med mig.

I foråret 2006 fandt jeg for første gang i meget lang tid sammen med en utroligt smuk ung pige med en dejlig datter på 2 år. Jeg var faktisk sikker på at jeg endelig havde skudt papegøjen. Selvom hun var fra England og at det komplicerede vores samvær, troede jeg helt klart at det ville blive et langvarigt forhold, og jeg var parat til at flytte, så snart jeg kunne få solgt mit hus, krise på husmarkedet eller ej. Men sådan skulle det ikke gå. Hun har dog nået at skænke mig en fantastisk søn, som blev født d.25. maj 2007. På fotosiden er der et link til Google med foto af ham. Der uploades jævnligt nye foto.

Kontakt Til Forsiden © Kim Kolmorgen